VARFÖR?

Flera av oss på Stratvise har en lång erfarenhet som chef och ledare och vi har länge tyckt att alla engagerade ledare sällan får den uppskattning de förtjänar. Ledarskapet och dess roll är en viktig förutsättning för ett framgångsrikt samhälle. Därför beslutade vi oss för att instifta Den Engagerade Ledarens Dag som infaller varje år den 21 maj. Denna dag syftar till att uppmärksamma och hylla alla engagerade ledare, så att de orkar brinna för det de gör, kan göra det bättre och fortsätta att bry sig om sina medarbetares välmående och organisationens välgång.


HUR HAR VI FIRAT TIDIGARE?

Tidigare år har vi bjudit in ledare från både offentlig och privat sektor till ett seminarium där vi lärt av varandra, fått nya insikter och inspiration. Vi instiftade en temadag för 6 år sedan, motsvarande Kanelbullens dag och Star Wars-dagen, eftersom en temadag för ledare saknades.


SÅ HÄR FIRAR VI I ÅR!

Var med att hylla alla sanna ledare den 21 maj! Bjud din chef/ledare på en fika, skicka ett gratulationsmail eller ge en bildlig klapp på axeln.


Delta också i något av våra digitala seminarier i serien Förändring i Framkant! Läs mer om seminarieserien HÄR.


Om vi kan, firar vi alla engagerade ledare, på Stratvises 10-årsdag den 18 november 2020.