Hur utvecklas du som ledare

Vi hjälper dig att utvecklas som ledare för motiverade medarbetare och hållbara verksamhetsresultatBra ledarskap är en nyckelfaktor i en framgångsrik organisation, inte bara för verksamhetens resultat, men också för attraktionsvärdet som arbetsplats. Stratvise stödjer dig i din utveckling som ledare och ger dig förutsättningarna för att skapa effektiva, inkluderade och motiverade medarbetare.

Oberoende om du redan nu är ledare eller är en blivande ledare hjälper vi dig utefter dina individuella behov genom organisationsanpassade, alternativt öppna utbildningar eller personlig coaching och mentorskap.

”Bemötandet har varit varmt och proffsigt. Konsulten har hjälpt mig mycket i min nya tjänst som VD
– VD i detaljhandelsföretag


Flera års
erfarenhet

Utöver en rik verktygslåda av evidensbaserade och väl beprövade verktyg och metoder inom ledarskapsutveckling har våra seniora konsulter alla en personlig bred erfarenhet av att själva arbetat i som ledare.När du vill utveckla ditt ledarskap kan vi stödja dig inom t.ex.

– Organisationsanalys
– Personligt ledarskap
– Grupputveckling
– Utveckling av ledningsgrupp
– Konflikthantering
– Medarbetarskap
– Kommunikation
– Neurologi och ledarskap
– Värdegrund
– Arbetskultur  I Stratvise har du en partner med hög kompetens och lång erfarenhet av att stödja dig som ledare  utifrån dina behov och förutsättningar. Stratvise ger dig möjligheten till ett ledarskap för varaktig organisationsförbättring.

Kurser

Våra konsulter inom Ledarskap är uppskattade kursledare och föreläsare. Be om ett förslag till upplägg för nästa steg i er utveckling av kommunikativ förmåga!

Läs mer om våra ledarskapskurserElisabeth NorrbyVill du veta mer?

Kontakta Elisabeth

elisabeth.norrby@stratvise.com

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS