Tjänster

Ledarutveckling


Värdet du som ledare får när du tar hjälp av oss är resultatet av vår samlade kompetens, vår omfattande ledarerfarenhet kompletterad med internationell best practice och aktuella forskningsrön, på den nivå och anpassat till det som just du och din ledningsgrupp behöver!

Verksamhetsutveckling


Värdet du som ledare får då du anlitar oss är resultatet av våra samlade kunskaper, erfarenheter från liknande och annorlunda verksamheter samt vår utifrån-syn på din verksamhet.Kommunikation


Förmågan att kommunicera effektivt blir allt viktigare, när vi behöver utveckla för att inte bli förbisprungna. Med egen erfarenhet från kommunikationsledning i komplexa organisationer och rön från forskningen hjälper vi dig att tränga igenom informationsbruset. Vi utmanar, inspirerar och föreslår alltid en lösning som vi vet kommer att fungera.

Stödresurs


Förstärk din organisation och verksamhet med stöd och kompetens som ni behöver antingen i projekt eller linjeverksamheten.


Utbildningar


Tack vare vårt breda nätverk av expertis så har vi möjlighet att erbjuda ett flertal utbildningar och kurser inom bland annat ledarskap, organisation och digitalisering.
Vi har även möjlighet att utveckla skräddarsydda utbildningar för era behov.Har du några frågor kring våra tjänster? Kontakta oss så berättar vi mer!


Kontaktformulär

Plats

Kontakt

House of Stratvise AB
Engelbrektsplan 2, 3 tr.
Box 135
111 73 Stockholm

 

info@stratvise.se

Organisationsnummer

556837-9076

Leverantörsfakturaadress