Utbildningar


Vi erbjuder ett flertal utbildningar och kurser inom bland annat ledarskap och organisation.


En palett inspiration – vilket tema väljer du?

Snart går vi in i en efterlängtad viloperiod efter en vår som inte liknar någon tidigare. Varför inte förgylla ett möte före semestrarna med litet energigivande inspiration?

Artificiell Intelligens – 1⁄2-dagskurs för dig som ledare

AI kommer att få stor påverkan på hur vi bedriver affärsverksamhet och coachar våra medarbetare i framtiden. Hantering av data kommer att bli central och …


”Leda för Agenda 2030” – Program för hållbarhet och agilt ledarskap

”Leda för Agenda 2030” är ett utbildningsprogram som hjälper din organisation att ta viktiga steg mot mål i FN:s Agenda 2030 och samtidigt hjälper dig att utvecklas till en ledare som får människor med sig. Utbildningen erbjuds av Stratvise och CoreCode i samarbete.

Affärsdesign med Artificiell Intelligens

Denna kurs är en kickstart och inspiration för att digitalisera din affär med hjälp av Artificiell Intelligens (AI). Vi har tagit fram kursen för dig som vill få en snabb koll på hur din organisation kan utvecklas i takt med digitaliseringen och AI-vågen.


Den tillitsfulla myndighetens ledarskap

En utbildning som bygger på erfarenhetsbaserad grund, som bygger individers ledarskap inifrån och som möter behoven av att leda med mod och trygghet i en oförutsägbar verklighet. Där förmågor som självledarskap, medkänsla, kommunikation, kreativitet och samverkan utgör grunden för framtida attraktiva arbetsplatser.

När politik möter profession – kvalitetssäkra det komplexa samspelet

När politik och profession samspelar, går frågorna VAD och HUR ofta in i varandra. Då är det viktigt att ha koll på rollerna och att skapa goda processer för samverkan och samspel. Liselott Vahermägi, ledande politiker, och Birgitta Björk, erfaren chefstjänsteman, erbjuder under 2019 utbildningar, workshops och träning till Sveriges kommuner på temat ”Det komplexa samspelet mellan politik och profession”.


Att leda med hjärnan som partner

Det är lätt att tro att vi alla tar in information på samma sätt och drivs av samma saker. Men en del drivs t ex av att nå fram till ett mål, medan andra drivs av att undvika eller lösa problem. Detta behöver vi givetvis ta hänsyn till, när vi kommunicerar för att kunna motivera våra medarbetare.

Hur jag kan leda och leverera i Coronatider

Att leda en verksamhet under en situation där medarbetarna jobbar hemifrån är en utmaning.  Som ledare ska jag både leverera resultat och samtidigt skapa motivation, minska otryggheten och säkerställa prestationen hos mina medarbetare.

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ