Vill du kostnadsfritt ha en analys av ert företags utvecklingsmöjligheter?Vi erbjuder er just nu (helt kostnadsfritt) en utomståendes syn på ert företag, en affärsanalys med utifrån-perspektiv.

Under en timme intervjuar vi er om ert företag från olika vinklar: finans, försäljning, kunder, processer och personal. Därefter fångar tillsammans med dig upp företagets utvecklingsmöjligheter och behov , samt möjliga områden för utveckling. Allt självklart under sekretess.

Resultatet är en kortfattad SWOT- rapport, då vi specifikt identifierar möjligheter till värdeskapande och förstärkning av ert företags förmåga inom de utvalda områdena, så att ni kan arbeta vidare med dessa. Om Ni finner det intressant  är vi självfallet öppna för att som nästa steg utveckla samarbete kring realisering av identifierade förstärkningsområden.  

Stratvise består av seniora rådgivare med personliga erfarenheter från exekutiva positioner i svenskt och internationellt näringsliv som erbjuder kvalificerad rådgivning och stöd till små och medelstora företag. Vi har gedigen bakgrund inom företagsutveckling och har själva erfarenhet av liknande situationer som din egen.


Låter detta intressant?

Kontakta vår affärsrådgivare och företagsutvecklare Thomas Öster för att höra mer!

Maila thomas.oster@stratvise.com eller ring 076-1498959Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

 

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS