Engagerade Ledarens Dag

Uppmärksamma alla ledare den 21 maj!

 

Välkommen till årets Engagerade Ledarens Dag, som Stratvise nu arrangerar för sjunde gången den 21 maj. Den här gången som ett lunchwebinarium. Du är hjärtligt välkommen att anmäla dig via formuläret längre ned på sidan.

 

Program 21 maj 2021

 

Anmäl dig nu: Att välja att bli bäst – tema för webinarium 21/5 kl 11.45–13.15

 

”Vi ska bli bäst!” Skulle det vara övermodigt för din organisation att sätta ett sådant mål? Eller är det tvärtom så att ett spänstigt mål skulle få din verksamhet att blomstra? Kom med och lyssna på Wivecka Ljungh på bostadsföretaget Mimer, som tagit sin verksamhet till toppen och fått ta emot Utmärkelsen Svensk Kvalitet!

 

På webinariet får du inspiration och konkreta tips på hur du skulle kunna tänka och göra för att även ni ska bli bäst.

 

Programmet ser ut så här: 11.30 Digital incheckning och uppvärmning 11.45 Stratvise hälsar välkommen 11.50 Wivecka Ljungh, HR-och kvalitetsansvarig på Bostad AB Mimer, berättar om sin organisations steg till framgång, krönt av SIQ:s Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2020. 12.30 Paneldiskussion, där vår expertpanel och du som deltar bidrar med perspektiv och tips 13.10 Webinariet sammanfattas och avrundas 13.15-13.30 Eftersnack för den som vill

 

Webinariet är kostnadsfritt och du anmäler dig enklast via formuläret nedan.

 

Vi ser fram emot den 21 maj och hoppas att du vill vara med då!

 

Bakgrund: Det är komplicerat att vara ledare. Det är också svårt att rekrytera bra och engagerade ledare. Vi vet av erfarenhet att utan engagemang i ledningen har nytänkande och utveckling inga möjligheter att genomsyra verksamheten. Enligt flera forskningsrapporter är ledarens engagemang en förutsättning för att öka motivationen hos sina medarbetare. Att vara ledare är ofta ensamt och ibland ganska otacksamt. Ledare kan behöva bära på eller dela information som inte alltid är positiv. I snabb utveckling, som nu i den digitala transformationen, behövs ledare som kan visa vägen och gå före, då det blåser förändringsvindar. Många företeelser har en temadag – cykeln, den internationella dansen och kanelbullen till exempel. Ledare, som är så viktiga, saknade sin temadag. Så därför skapade vi på Stratvise den Engagerade Ledarens Dag 21 maj, som vi nu firar för sjunde året.

 

Välkommen att tillsammans med oss lyfta fram engagerat ledarskap då, och även alla andra dagar på året, förstås!

 

 

Anmälan

 

 


 
Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS