Engagerade Ledarens Dag samt Stratvise 10 år!

 

VÄLKOMMEN TILL FINALEN DEN 18 NOVEMBER AV ÅRETS SEMINARIESERIE ”FÖRÄNDRING I FRAMKANT”

 

Inspireras av olika perspektiv på ledarskap i framkant, var med och hylla alla engagerade ledare och bidra med dina egna inspel om vilket ledarskap som behövs för framgång efter nuvarande osäkra tid!

 

Många av oss på Stratvise har en lång erfarenhet som chefer och ledare och vi har länge tyckt att engagerade ledare inte får den uppskattning som de förtjänar. Därför beslutade vi oss för att instifta Den Engagerade Ledarens dag. Denna dag syftar till att uppmärksamma och hylla engagerade ledare, som brinner för det de gör och bryr sig om sina medarbetares välmående och sina kunders välgång.

 

Normalt infaller dagen 21 maj, men Covid-19 fick oss att flytta fram firandet till 18 november, som ju nu närmar sig snabbt.

 

På Den Engagerade Ledarens Dag erbjuder vi ledare från alla sektorer en plattform för att inspireras av våra expertkonsulter, av varandra och för att att vi tillsammans ska skapa nya insikter som leder till framgång.

 

Genom Stratvise LinkedIn-sida och vår hemsida uppdaterar vi successivt med information om årets tema och talare. Så håll ögonen öppna! 2020 års ledardag genomförs helt online och du är välkommen att redan nu anmäla dig till evenemanget på event@stratvise.com. Deltagandet är kostnadsfritt.

 

Vi ser fram emot att ha dig med på Den Engagerade Ledarens Dag!

 

När: 18 november kl 16.00-18.00.

Var: Online, länk mailas till dem som anmält sig. Anmälan: Skriv namn, organisation och kontaktuppgifter i ett mail till event@stratvise.com

Kostnad: Inspirationen är kostnadsfri.

 

Varmt välkommen!

Plats

Kontakt

House of Stratvise AB
Engelbrektsplan 2, 3 tr.
Box 135
111 73 Stockholm

 

info@stratvise.se

Organisationsnummer

556837-9076

Leverantörsfakturaadress