Robert Elm

Senior Partner


Robert arbetar med strategisk affärsutveckling samt verksamhetsanalys med fokus på uppdrag inom strategi, affärsmodellering, affärs- och verksamhetsarkitektur, samt ledarutveckling.


Han har stor erfarenhet från affärs- och organisationsutvecklingsprojekt samt utveckling av ledningsgrupper och styrmodeller. Han har arbetat med projekt inom både privat verksamhet och offentlig förvaltning samt har internationell erfarenhet från Europa och Asien. Uppdragsgivare är allt ifrån nystartade tillväxtföretag till etablerade storföretag och offentliga organisationer.


Robert är en utåtriktad person som trivs med att lära känna nya människor och har lätt för att skapa förtroende och engagemang. Han är en kreativ och nytänkande som vill gå från prat till resultat med vana att leda förändringar i stora organisationer. Robert är passionerad att hjälpa entreprenörer, ledare, rebeller och organisationer att designa sin affärsmodell och utforma sin framtida strategi.


Robert anser att nyckeln till framgång i förändringsarbete är ett värderingsdrivet nyttofokus och att engagera människor mot gemensamma mål.


+46 730 51 11 38

robert.elm@stratvise.com

Plats

Kontakt

House of Stratvise AB
Engelbrektsplan 2, 3 tr.
Box 135
111 73 Stockholm

08-522 255 65

info@stratvise.se

Organisationsnummer

556837-9076

Fakturaadress leverantörer