Robert Elm

Senior Partner


Robert arbetar med strategisk affärsutveckling samt verksamhetsanalys med fokus på uppdrag inom strategi, affärsmodellering, affärs- och verksamhetsarkitektur, samt digital transformation.


Robert har varit rådgivare till företag och organisationer i 15 år. Han har lett och varit stöd i transformationsarbeten för nystartade tillväxtföretag, etablerade storföretag såväl i Sverige som internationellt. Gemensamt för uppdragen har varit behovet att ställa om till nya förhållanden genom att ersätta gamla affärsmodeller med nya. De senaste åren har digitala och AI-drivna transformationer stått i fokus. Innan dess har han haft ledarroller på olika nivåer inom Ericsson, ABB och Bombardier med stationeringar i Europa och Asien. Han är i grunden civilingenjör och ekonom med fokus på affärsstrategi, affärsmodellinnovation och digital transformation. Robert är en internationellt efterfrågad föreläsare och utbildare inom affärsmodeller och entreprenöriell affärsutveckling.


Robert är en utåtriktad person som trivs med att lära känna nya människor och har lätt för att skapa förtroende och engagemang. Han är en kreativ och nytänkande som vill gå från prat till resultat med vana att leda förändringar i stora organisationer. Robert är passionerad att hjälpa entreprenörer, ledare, rebeller och organisationer att designa sin affärsmodell och utforma sin framtida strategi.


Robert anser att nyckeln till framgång i förändringsarbete är ett värderingsdrivet nyttofokus och att engagera människor mot gemensamma mål.


+46 730 51 11 38

robert.elm@stratvise.com

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ