Peter Moberg

Associerad Partner


Peter Moberg, seniorkonsult hos I do AB, har en djup kunskap och erfarenhet av att driva utvecklingsprocesser, utbilda och coacha chefer, såväl som linjechef och som organisationskonsult. Peter har lång egen erfarenhet av att arbeta som ledare med verksamhets- och funktionsansvar i olika kulturer. Under 20 års tid som konsult har Peter arbetat med utveckling av ledare, team och processarbete, bl.a. implementationer, försäljning, service och ledarskap i privata och offentliga organisationer. Typiska uppdrag är ledarutveckling, coach/bollplank, utbildningsprogram, teamutveckling, samt rekryteringsstöd och second opinion.


Peter har som Master trainer för Profiles International en gedigen erfarenhet av begåvnings- och personlighetstester, såväl som DISC-analyser. Tester och analyser använder Peter som rekryteringsstöd samt inom team- och individutveckling.


Peter skapar bestående lärande och utveckling hos individer och i kundorganisationer. Han finner sig väl tillrätta både med seniora positioner och operativa personer.


+46 730 91 33 0

peter.moberg@idoab.se

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ