När politik möter profession – kvalitetssäkra det komplexa samspelet


När politik och profession samspelar, går frågorna VAD och HUR ofta in i varandra. Då är det viktigt att ha koll på rollerna och att skapa goda processer för samverkan och samspel.


Liselott Vahermägi, ledande politiker, och Birgitta Björk, erfaren chefstjänsteman, erbjuder utbildningar, workshops och träning till Sveriges kommuner på temat ”Det komplexa samspelet mellan politik och profession”. Tillsammans har de har en unik kompetens genom många år av kvalificerat ledarskap som förtroendevald respektive tjänsteman. De vet vad det innebär att som förtroendevald styra och som tjänsteman i chefsställning leda politikerstyrda organisationer.


Liselott och Birgitta delar sina erfarenheter av samspelet i ett utvecklingskoncept, som syftar till att skapa trygghet i respektive roll och att få till ett bra och effektivt samarbete mellan politiker och tjänsteman.


Vårt förslag på upplägg bygger på vardagsnära och utmanande situationer. Det ger rikliga tillfällen att öva på dilemmahantering och ett effektivt och smidigt rollspel. Vi erbjuder en neutral arena, där det går att testa olika handlingsvägar i en tillitsfull miljö. Självklart anpassar vi efter era önskemål och behov.


Vill du veta mer? Kontakta oss på info@stratvise.se och ange ditt namn och telefonnummer och att du är intresserad av utbildningen Det komplexa samspelet, så hör vi av oss!


Du kan också ringa Andris Zvejnieks, senior partner på Stratvise, tfn 070-6555547

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ