Lilian Klasson

Senior Partner


Lilian Klasson är seniorkonsult och partner i Stratvise. Hon är en digitaliseringsexpert med mer än 30 års erfarenhet av kombinationen verksamhets- och ledarutveckling från ledande positioner inom såväl privat som offentlig sektor. Som person är hon lyssnande, öppen och social, utan att släppa fokus på målet.


Hon har lång och gedigen erfarenhet ifrån anställningar med personal- och resultatansvar, är mycket kunnig inom affärsnyttoanalys och styrning. Lilian har ett stort engagemang för kvalitet och effektivisering. Lilian har och har haft ett antal styrelseuppdrag och fungerar som rådgivare åt toppchefer inom såväl näringsliv som offentlig sektor.


Sedan flera år verkar hon, utöver som managementkonsult, PMC (Professional Management Consultant), även som lärare och handledare för digitala ledare som ska utvecklas inom bl. a strategier, affärsmodeller, processer och affärsarkitektur. Hon är affärscoach och även aktiv som examinator för flera kvalitetsutmärkelser, bl a Utmärkelsen Svensk Kvalitet och den europeiska motsvarigheten, EFQM (European Foundation of Quality Management).


+46 70 825 00 12

lilian.klasson@stratvise.com

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ