Gunilla Keller

Associerad Partner


Gunilla Keller är partner i Stratvise och senior kommunikations- och ledarskapskonsult med många års erfarenhet från ledande befattningar i stora globala organisationer, myndigheter och företag. Exempel på uppdragsgivare är Ericsson, ICA, Transdev och Posten. Gunilla har varit seniorkonsult vid börsnoteringar, stora förändringar och PR-uppdrag.


Gunillas kompetensområde är strategisk kommunikation och ledarskap och hon brinner för effektiv kommunikation, där vi får medarbetarna med oss i tider av stora förändringar. Hon har erfarenhet från ett antal branscher, däribland telekom, logistik, dagligvaruhandel och turism.


Gunilla driver sina uppdrag med strategisk höjd och i nära samarbete med uppdragsgivaren. I möjligaste mån involveras de som är berörda av förändringarna på ett tidigt stadium så att medarbetarna känner delaktighet och eget ägarskap för att förändringarna genomförs.


Modern hjärnforskning och beteendevetenskapliga studier ligger till grund för utformning av strategier och budskap, för att bli så effektiva och precisa som möjligt.


Som certifierad NLP Business Trainer, föreläser Gunilla och håller utbildningar inom neuroledarskap och kommunikation, baserad på hjärnforskning.


Gunilla upplevs av kunderna som lösningsorienterad och coachande, enkel att samarbeta med och effektiv.


+46 73 531 11 11

gunilla.keller@brainpartner.se

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ