Den tillitsfulla myndighetens ledarskap


Tiden är mogen för en ny typ av ledarutbildning. Det har vi förstått när vi lyssnat på våra kunder.


En utbildning som bygger på erfarenhetsbaserad grund, som bygger individers ledarskap inifrån och som möter behoven av att leda med mod och trygghet i en oförutsägbar verklighet. Där förmågor som självledarskap, medkänsla, kommunikation, kreativitet och samverkan utgör grunden för framtida attraktiva arbetsplatser.Vi på Stratvise arbetar tillsammans med Värdskapet Sverige med en modern ledarutbildning, som gör chefer bättre rustade för en värld som blivit mer komplex och svårare att navigera i.Vi är själva erfarna ledare, med uppdrag i offentlig och privat sektor. Vi jobbar med utbildning och coachning samt utvecklar ledare och verktyg för deras ledarskap.


Det här är en inbjudan till ett frukostmöte där vi vill dela erfarenheter och spaningar kring det moderna ledarskapet med dig som själv leder eller stödjer er organisations ledare.


Vi har en ledarutbildning som vi vill presentera. Vi vill möta dig i en dialog kring det moderna ledarskapet, ta in dina tankar och erfarenheter och samtidigt ge dig vår bild av framtidens ledare, vilka kraven är och hur vi kan fylla de behov som finns. Vill du vara med och lägga grunden för framtidens ledare!


Har du en kollega eller vet någon annan i ditt nätverk som skulle tycka detta frukostmöte är intressant, får du gärna sprida inbjudan vidare.


Plats: Stratvise. Engelbrektsplan 2, 3 tr (mellan Kungliga biblioteket och Birger Jarlsgatan).


Vill du veta mer? Skriv till info@stratvise.se.


Varmt välkommen!

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ