Carina Vinberg

Associerad Partner

Carina utstrålar sin passion, hon har ett unikt holistiskt perspektiv och med en briljans i utförandet är hon en förebild som coach och autentisk ut i fingerspetsarna.

Carina har en unik approach med en stark passion för sina uppdrag. Med sitt ytterst professionella förhållningssätt utstrålar hon trygghet, är nytänkande, förtroendeingivande och vill det allra bästa för sina klienter. Hon arbetar med ett unikt holistiskt perspektiv, är empatisk och med en briljans i utförandet coachar hon individer som vill framåt eller befinner sig i svåra situationer. Carina har en enorm kunskapsbank och stor erfarenhet som gör henne oslagbar och till en förebild som coach.


Hon har lång erfarenhet som ledartränare, grupputvecklare och coach i olika utbildningar och program, workshops och webinars. Hennes kunder omfattar chefer och medarbetare i investmentbolag, IT, start-ups, idrottsförbund, samt toppidrottare och äventyrare.

Hon strävar efter att arbeta holistisk med respekt för att vi människor är biologiska system med en kropp och en hjärna som ständigt samverkar. Därför fyller hon ständigt på med ny kunskap från senaste hjärnforskningen.

Som facilitator och Master Trainer i verktyget ValueOnline arbetar hon både med individer, team och organisationer för att utforska och ta fram personliga värderingar, samt team och organisations- värderingar.  Mer medvetenhet, att synliggöra kopplingen till engagemang och motivation för individen, hur vi skapar större tillit i relationer, på grupp- och organisationsnivå är en av Carina´s hjärtefrågor.

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ