Andrew Oldfield

Senior Partner


Andrew Oldfield är associerad partner i Stratvise. Han har lång erfarenhet av kommunikation, marknadsföring, varumärke- och affärsutveckling i ledande befattningar i bolag som Skandia, WASA, Länsförsäkring, Sigma och Nordea. Andrew har också jobbat som konsult på uppdrag i offentlig sektor på bl. a. Riksidrottsförbundet och Diskrimineringsombudsmannen.


Andrew är en erfaren chef van vid förändringssituationer och kommunikation. Han passar bra för uppdrag som rådgivare till ledningar vid förändringar, som stöd till kommunikationsavdelningar eller som interim chef. Han har jobbat i bolag i tillväxt, med sammanslagningar och vid neddragningar. Eftersom Andrew är engelsman passar han utmärkt för internationella bolag med koncernspråk engelska.


Andrew har jobbat mycket med digitala kanaler och digitaliseringen senast som Chef för Online Communications på Nordea med ansvar för all Nordeas kommunikation online som inte kräver inloggning.


Andrew är van talare och föreläsare och har varit inbjuden av bl a IBM och HP för att tala vid produktlanseringar. I 2014 var han inbjudan av Brittiska Ambassaden för att tala inför en inbjuden publik av ambassadörer m. fl. om orsakerna till Första Världskriget. Andrew är utbildad historiker med BA Hons från University of Wales.


+46 70 27 98 454

andrew.oldfield@stratvise.com

Kontakt

House of Stratvise AB
Box 135
111 73 Stockholm

 

Org.nr 556837-9076

 

info@stratvise.se

08 522 255 65

LEVERANTÖRSFAKTURAADRESS
Medlem i Sveriges Managementkonsulter
Medlem i SIQ