Affärsdesign med Artificiell Intelligens


Denna kurs är en kickstart och inspiration för att digitalisera din affär med hjälp av Artificiell Intelligens (AI). Vi har tagit fram kursen för dig som vill få en snabb koll på hur din organisation kan utvecklas i takt med digitaliseringen och AI-vågen. Du får ett tillfälle att snabbt göra AI-digitaliseringens konsekvenser tydliga för dig och din verksamhet. Vi lyfter blicken och inspireras av de senaste trenderna och de främsta utmanarna för att med full kraft landa i enkla verktyg som förnyar dig, din organisation och din affär.


Digitalisering och AI handlar inte enbart om teknologi utan framförallt om att skapa en maximal kundupplevelse. Den insikten är avgörande inom modern affärsutveckling. De företag som börjat bli ”AI digitala” kommer att ha ett enormt försprång och de som saknar en AI-strategi kommer inte kunna hänga med i matchen. Att förstå hur förändringen från analogt till digitalt påverkar din affär är en ren överlevnadsfråga.


”Kursen var en riktig ögonöppnare. Fokus på affärsnytta. Mycket kunniga lärare. Nya begrepp förklarades med stor inlevelse och många olika exempel. Gruppövningarna kändes som skarp affärsutveckling. Hade jag varit mellan jobb hade jag övervägt starta bolag med den datastrategi och produktidé vi arbetade fram tillsammans. Rekommenderas!” – Stefan, Infospread.


Kursen ger dig:

  • förståelse, begrepp och verktyg för att strategiskt analysera och utveckla din affär
  • med artificiell intelligens.
  • metoder och praktisk erfarenhet av att designa din affär med kunden i centrum.
  • inspiration och nya uppslag för att kombinera affärsdesign med AI för att skapa en bättre framtid för ditt företag.
  • kunskap och mod att kickstarta processen för att stödja förändringen i din egen organisation.
  • konkreta actionpunkter för fortsatt digitalisering av din verksamhet samt inspiration och mod att bli en förändringsledare i en digital värld.


Kursupplägg

Affärsdesign med Artificiell Intelligens är en 2-dagarskurs för dig som vet att digital utveckling krävs för att lyckas på marknaden idag. Vi behandlar strategier, metoder och verktyg som är direkt användbara för att du och din organisation bättre ska hantera den digitala utvecklingen. På kursen ger vi också tid att utvärdera er egen position på marknaden och utveckla nya affärsmodeller och kundvärden med AI inspiration.


För vem?

Denna kurs är skapad för dig som är strateg, entreprenör eller ledare och upplever att du behöver agera i en digital värld. Du har en operativ eller strategisk nyckelbefattning som gör att din förståelse för AI-transformationen är avgörande för framtiden i din verksamhet. För dig som vill få större förståelse för att kunna bygga en teknisk och kommersiell roll som på verkar affären och din egen karriär.


Kursen finns även anpassad speciellt för dig som arbetar i myndighet och offentlig sektor. Här sätter vi fokus på utveckling av tjänster där medborgare och samhälle är primär kund och användare.


Praktisk information

Kursdatum: Kontakta oss för information om nästa tillfälle

Tid: kl 09:00-17:00

Plats: Stratvise, Engelbrektsplan 2, Stockholm

Pris: 14 950 SEK exkl. moms

Har du frågor? Kontakta oss på tel. +46 730 51 11 38 eller info@stratvise.com

Anmäl dig genom att skriva till info@stratvise.com och ange ditt namn samt faktureringsuppgifter.


Lärare

Marcus Weiland (höger på bild) programmerade sin första artificiella intelligens (ett neuralt nätverk) 1998. 2005 vann han en robottävling på KTH där han även undervisade. Vid sidan om styrelseuppdrag och arbete som strategichef driver Marcus sitt eget bolag, Curiative AB, som fokuserar på att höja Sveriges AI-kompetens.


“Marcus has the ability to explain complex technology in terms that can be understood by any audience. His knowledge of both machine learning and business development makes him an ideal teacher of AI’s implications on business.”– Babak Rasolzadeh, Vice President of Applied AI, Clusterone


Robert Elm (vänster i bild) har varit rådgivare till företag och organisationer i 15 år. Han har lett och varit stöd i transformationsarbeten för små tillväxtföretag och stora koncerner såväl i Sverige som internationellt. Gemensamt för uppdragen har varit behovet att ställa om till nya förhållanden genom att ersätta gamla affärsmodeller med nya. De senaste åren har digitala och AI-drivna transformationer stått i fokus. Innan dess har han haft ledarroller på olika nivåer inom Ericsson, ABB och Bombardier med stationeringar i Europa och Asien. Han är i grunden civilingenjör och ekonom med fokus på affärsstrategi, affärsmodellinnovation och förändringsledning.


”Robert is living and breathing business modelling and innovation. With his enthusiasm, professional attitude and his pedagogical manner, he find ways of helping his clients to understand and innovate their business – irrelevant of industry and what position in the company his clients holds.”
– Per Isaksson, CEO and founder, stoEr AB.

Plats

Kontakt

House of Stratvise AB
Engelbrektsplan 2, 3 tr.
Box 135
111 73 Stockholm

08-522 255 65

info@stratvise.se

Organisationsnummer

556837-9076

Fakturaadress leverantörer