Idag är det alla engagerade ledares egna dag


Idag ägnar vi en extra tanke åt alla hårt kämpande ledare som finns runt omkring oss!


Normalt så firar vi på Stratvise Den Engagerade Ledarens Dag den 21:a maj, idag. Men i dessa Covid-19 tider ställer vi om kalaset till den 18 november, i förhoppning om att vi då kan fira tillsammans i Verkliga Livet (IRL).Ge era ledare ännu en klapp på axeln idag!


Nästan alla ledare jobbar i nuläget med stora utmaningar. De i vården som sliter sitt hår i förtvivlan för att kunna bedriva en tillräckligt säker verksamhet, med hög kvalitet och uthållighet. De som fått förutsättningarna för sin verksamhet bortryckta, med konkurser och stora permitteringar som följd. Till er som är mitt uppe i fortsatt krishantering: håll ut ett tag till, det kommer helt säkert en vändning! Och till er som börjar komma in i en nyorienteringsfas: utforska vad som nu är möjligt, det uppstår oväntade nya möjligheter i tuffa lägen!Och ta er en välbehövlig paus från allt det som måste göras.


Aldrig är naturen mer inspirerande än nu, oavsett om vi tar försiktiga steg på skaren i den värmande vårsolen i norr eller njuter av blommande hägg och syrén längre söderöver.


Jag och mina kollegor på Stratvise hoppas att vi får möjlighet att mötas den 18 november. Om det inte går fysiskt, så får det bli digitalt! Vi planerar just nu för alla eventualiteter. Precis som ni.


Ta hand om varandra, hylla alla ledare som du har omkring dig och väl mött i november!


Krister Arnell


VD på Stratvise